Healing Acces

Je weet, of je hebt een donkerbruin vermoeden, dat je (een beetje of erg) gevoelig bent; dat zaken om je heen invloed op je hebben. Meer dan je misschien zou willen.  Maar hoe werkt dat nou precies, wat zijn voor jou de momenten dat zaken heel hard binnenkomen. En waarom komt het ene heel hard binnen en het andere niet? Of de ene dag wel en de andere dag niet?

Als je jezelf dit soort vragen stelt, kan het zeer bevredigend zijn om je te ontwikkelen in het energiewerk. Healing Acces is een kort leertraject van 6 lessen, die je naar eigen inzicht kunt inplannen, waarin je de basistools van energiewerk aangereikt krijgt.

Het kan zeer bevrijdend werken om je eigen energiesysteem te leren kennen, te weten hoe het voelt, en hoe jij het kunt beïnvloeden. Zo kan je wat voor jou werkt, integreren in je leven zodat het zo gewoon wordt als tandenpoetsen.

Dit dagelijks onderhoud kan je veel vrijheid geven. Je leert steeds makkelijker en sneller terug bij jezelf te komen, waardoor je in contact staat met je eigen wijsheid, je eigen hart, je innerlijk kompas. In contact met deze wijsheid, kun jij de vrijheid pakken om je geheel eigen pad te lopen. Het pad waarvan je weet dat het klopt.

Healing Acces
6 lessen van 1,5 uur
locatie – Den Hout (Brabant)
€ 700,-

Healing Acces is gebaseerd op de lesstof van Amanda Bouman