energetisch coach

Leven met alles wat je hebt..

Doen wat je het allerliefste doet. Hoe ziet dat eruit? En hoe zou de wereld eruit zien als iedereen dat doet?
Als je doet wat je het allerliefste doet, dan ga je daar waar voor jou vreugde en plezier ligt. En ook angsten, want meestal is het allerliefste niet gelijk aan het aller gemakkelijkste. Bovendien is het altijd weer anders, want jij veranderd, de wereld veranderd. Dus het blijft zoeken en herontdekken.

Als beginpunt van het zoeken, kun je jezelf nemen. Leef jij vanuit álles wat je hebt en bent, inclusief al je licht en al je schaduw. Of zitten er stukken verborgen? Houdt je iets achter de hand door in oude patronen te leven? Talenten? Angsten?
Kun je het je voorstellen: Doen wat je het allerliefste doet met álles wat je hebt en bent? Hoe ziet dat eruit? Hoe voelt dat?

In het licht en in de schaduw maak je kennis met onvermoede krachten en angsten. Vrijgemaakt heb je beter zicht op wat je waarom deed en meer keuze in hoe je verder gaat.

Als je op deze site beland bent hoef ik je dat misschien niet uit te leggen. Je bent al bezig om jezelf in volledigheid te verwelkomen. Kan je daar wat hulp of inspiratie bij gebruiken, sta ik voor je klaar. Jij geeft aan waar je tegen aan loopt, ik kijk met een frisse blik met je mee in de energie. Dat zorgt voor een andere invalshoek waardoor je eigenblik verruimd en je met nieuwe inzichten weer verder gaat op je reis van het leven.

Het is een eer dit te kunnen doen en het schenkt mij telkens weer grote vreugde als de mensen verhelderd voortgaan.

over mij

Op een donker moment in mijn leven, besloot ik -tegen mijn gewoonte in- hulp te vragen. Ik vond iemand online die wel spiritueel, maar niet zweverig was en alles in mij zei: ga hier heen! Dat was mijn eerste aanraking met een energetisch therapeut en dat was een bijzonder aangename ervaring.

Zij maakte me snel duidelijk dat we omgeven zijn door energie en dat dat, zonder dat ik het doorhad, bijzonder veel invloed had op mijn leven. Dat was voor mij zo verhelderend, en voelde zo waar, dat ik me gelijk inschreef bij een energiecursus. Heel veel zaken in mijn leven, vielen hierdoor op hun plek. Ik was gefascineerd geraakt en er volgde een hele reeks cursussen en een opleiding aan de Healing Academy tot energetisch therapeut. Tot vandaag blijf ik me met veel interesse en plezier ontwikkelen. Mijn nieuwsgierigheid is onverminderd groot.

En ik ben mijn kennis en enthousiasme gaan delen. Ik gun iedereen de vrijheid in zijn leven om te leven met alles wat je hebt en bent en te doen wat je het állerliefste doet. En ik gun iedereen hulp in de transformatieprocessen die daar vaak bij horen.

Kom graag ervaren wat ik als energetisch coach hieraan kan bijdragen. Dat kan via een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake voor een healing, reading of cursus.

Je bent welkom!

Hanneke


Hanneke