energetisch therapeut & kunstenaar

Leven met alles wat je hebt..

Doen wat je het allerfijnste vind om te doen, is leven met álles wat je hebt en bent, inclusief al je licht en al je schaduw. In het licht en in de schaduw maak je kennis met je krachten, zodat je voluit en vrijuit kunt leven. Steeds voluit-er en vrijuit-er, want je blijft zoeken en groeien.

Als je op deze site beland bent hoef ik je dat vast niet uit te leggen. Je bent al bezig om jezelf in volledigheid te verwelkomen, maar soms gaat het wellicht stroef. Misschien ben je voor de zoveelste keer op dezelfde plek beland en snap je niet hoe elke weg hierop uit lijkt te komen?

Het kan heel fijn zijn een extra paar ogen te hebben om in te zetten. Ogen die met een frisse blik en een zekere afstand tot het onderwerp met je meekijken.  Daar ben ik goed in.

over mij

Op een kruispunt in mijn leven aanbeland wat mij maar al te bekend voorkwam, besloot ik toch maar eens de weg te vragen. Ik besloot om een paar extra ogen op te zoeken die met een frisse blik mee konden kijken. Dat was een bijzonder aangename ervaring.

Er bleek een onzichtbaar energetisch wegennet te zijn die, zonder dat ik het doorhad, bijzonder veel invloed had op de wegen die ik liep. Die wetenschap verleidde me tot een cursus die me kennis liet maken met mijn energie. Heel veel zaken in mijn leven, vielen op hun plek.
Ik was gefascineerd geraakt en er volgde een hele reeks cursussen en een opleiding aan de Healing Academy tot energetisch therapeut.

Ondertussen heb ik mijn eigen energiepraktijk waarin ik in de energie mee kijk op andermans  wegenkaart. Wil jij wel een paar extra ogen? Maak graag een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake.


Hanneke van der Werf