reading / healing

Bij een reading /healing kijk ik met je mee met naar de energie van je vraagstuk.
Er is een verschil tussen een reading en healing.

In een reading vertel ik wat jouw energie mij laat zien, het is een beschouwing van wat er aan de hand is. Tijdens het gesprek kunnen er weer nieuwe vragen bovenkomen waar we naar kunnen kijken. Doordat je je vraagstuk op een andere manier bekijkt, kunnen er kwartjes vallen, kun je inzichten krijgen waar je mee verder kunt.

Bij een healing onderneem ik ook actie om zaken vrij te maken en/of in beweging te zetten. Dat kan in vele vormen. Wellicht ken je reiki of handoplegging? Wellicht minder bekend is bijvoorbeeld het terughalen van een verloren zielsdeel. Soms heb je het gevoel dat je iets mist om over een hobbel in je leven te komen, dan kan het  zijn dat een stukje ziel er in een eerder stadia van je leven vandoor gegaan is. Dat kunnen we terug halen.
Nog een voorbeeld dan van een krachtig middel: We kunnen samen door een patroon heen lopen. Stel je hebt last van een gedragspatroon dat je telkens weer vertoont, terwijl je elke keer denkt en nu nóóit meer. Met patroon lopen, loop je dóór je patroon heen, waarbij ik bij je ben om je erdoorheen te helpen. Door bij wijze van spreken “droog te oefenen”, creëer je een mogelijkheid om eruit te stappen, om het echt anders te doen.

Word je nieuwsgierig? Neem gerust en vrijblijvend contact op met je vragen.