persoonlijk consult

In een persoonlijk consult, kijk ik met je mee met naar de energie van je vraagstuk. Ik
vertel wat de energie mij laat zien. Tijdens het gesprek kunnen er weer nieuwe vragen bovenkomen. Zo kunnen er kwartjes vallen en kun je inzichten krijgen waar je mee verder kunt. Op deze aandachtige manier naar een vraagstuk kijken, maakt dat er dingen in beweging kunnen komen.

Soms is het fijn om nog wat extra te ondernemen om deze beweging te bevorderen. Als je het vraagstuk met je hele lijf beleeft, heeft het een andere impact dan alleen de woorden. Om dat te bewerkstelligen, kan ik je meenemen op trance-reis, of kan ik je ín de energie van een vraagstuk laten stappen.
Een voorbeeld: Als je last hebt van een oud patroon, is het een krachtig middel om (systemisch) letterlijk dóór een patroon heen lopen. Door bij wijze van spreken “droog te oefenen”, kan je in een veilige omgeving voelen wat er te voelen is. En wat doet dat met jou?  Zo creëer je een mogelijkheid om eruit te stappen, om het wezenlijk anders te doen.

Het kan ook zijn, dat een healing gepaster is voor jou.  Soms is het zo lastig om naar een vraagstuk te kijken, dat je -bij wijze van spreken- bevriest, zodra het in de buurt komt. Dan kan het fijn zijn om eerst een healing te ontvangen. Bij een healing kan ik zachtjes kijken of de bevriezing mag ontdooien, waardoor je weer de keuze hebt om je vragen verder te onderzoeken.
Reiki is meestal de start van mijn healingen, daarna volg ik mijn intuïtie.

Word je nieuwsgierig? Neem gerust en vrijblijvend contact op met je vragen.