2023 bekrachtigen

Kom je zondagochtend 15 januari je nieuwe jaar opladen?
Een ochtend lang spelen, creëren en luisteren

Hoe ziet jouw 2023 eruit? Heb je daar al een beeld bij? Heb je heldere doelen? Sluimerende wensen? Of is het een lege ruimte?
Door te concentreren op het nieuwe jaar en vandaaruit op intuïtie een beeld te maken, geef je jezelf de kans je doelen aan te scherpen, onverwachte wensen naar boven te laten komen, een (nieuwe) leidraad helder te maken en dit alles met je aandacht en liefde op te laden en daardoor te bekrachtigen.

Deze ochtend gaan we een zwieper geven aan jouw jaar.
Vanuit het idee dat niet je hoofd, maar je hart de ware wijsheid in pacht heeft, gaan we ons hart aan onze handen verbinden, en vandaaruit gaan we kijken wat ons hart voor ons in petto* heeft komend jaar. Misschien wordt je bevestigd in je ideeën en worden deze nog steviger, of misschien wordt je verrast. Komt er nog iets bij, valt er iets af…

Wat gaan we doen?
In het atelier staan allerlei materialen en na een oefening waarmee je naar binnen keert en je concentreert op het vonkelverse jaar voor je,  ga je aan de slag. De vormen, materialen en werkwijze die je kunt kiezen zijn net zo barstensvol mogelijkheden als het nieuwe jaar. Laat je leiden door je intuïtie, kijk wat je roept en ga lekker aan de slag.

Als de werkstukken klaar zijn, gaan we stil voor ons eigen werkstuk zitten, maken van ons hart een oog en gaan onbevangen kijken en voelen. Ik stel vragen die je schrijvend beantwoord en de antwoorden zullen samen een tekst vormen. Deze tekst lees je  – alleen als je dat wenst- hardop aan elkaar voor.

Wat voor materialen staan er?
verf, (kleur)potloden, papier en doek, klei, stukken hout hamer en spijkers, garen, doeken, naaimachine, oude tijdschriften/collage materiaal, een tuin vol bladeren/takjes/gras etc.

Praktische info
15 januari 10:00 – 13:30
kosten € 45,-
opgeven kan via de mail

*Wist je dat “in petto hebben” , ” in je borst hebben” betekent? Er zit veel moois in de taal.